I år inviterer Hadeland Jazzforum til en litt annerledes julekonsert på Huset lørdag 9. desember. Vi får besøk av Brandbu barnekantori, to elever fra Hadeland videregående skole, samt sangkoret Karteswingen. Vi inviterer dessuten til allsang av kjente norske julesanger. Tradisjonen tro byr vi på pepperkaker og gløgg.

Brandbu barnekantori under ledelse av Marit Wesenberg vil bidra med klokkeklare stemmer og kjente julesanger. Marit skulle for mange være kjent som en særdeles dyktig organist i Gran. Vi er også glade for å ha henne som styremedlem i vår klubb.

Vi får også besøk av to elever fra Hadeland videregående skole, som vil spille musikalske perler på vårt flotte Bechstein-flygel. Sangkoret Karteswingen – et kor som bare blir bedre og bedre under ledelse av Therese Kinzler Eriksen - vil ha en av avdeling med jazz og en liten flik av jul. Vi sakser fra Jan Reidems entusiastiske omtale av Karteswingens konsert i Mariakirken 4. november i år:

…flotte stemmer og mye sangglede, med sikker ledelse av og eminent pianoakkompagement av Øyvind Sundsvalen. Karteswingen er i fin utvikling som det blir spennende å følge framover!...

Vi slutter oss til Reidems ord, og kan også stolt fortelle at to av våre styremedlemmer er med i dette dyktige koret!

Sist, men ikke minst, vil vi invitere publikum med på allsang. Hadeland Jazzforums Dag Olav Hermundstad og Morten Johannessen vil akkompagnere publikum på kjente norske julesanger.

Brandbu barnekantori under ledelse av Marit Wesenberg (foto: Per Winston Bøvre)

Vemund Martinius Solheim - Marte Engensbakken (foto: Per Winston Bøvre)

Allsang (foto: Per Winston Bøvre)

Allsang komp Dag Olav Hermundstad - Morten Johannessen (foto: Per Winston Bøvre)

Ann Beate Solstad Eide - Johanne Hellum (foto: Per Winston Bøvre)

Magnus Sørensen - Martin Hvalby (foto: Per Winston Bøvre)

Karteswingen (foto: Per Winston Bøvre)

Posted
AuthorHenning Velo
Categories2023