På sitt nye album har Molvær og kvartetten produsert en spennende blanding av atmosfæriske lyder og kraftige beats. Den første singelen "Nearly Invisible Stitches" starter med denne atmosfæriske skandinaviske følelsen og leder og til et energisk beat. En sang som får deg til å drømme og flyte inn i den ville og vakre naturen i nord. "True Love Waits" er en fantastisk vakker ballade. Det ble opprinnelig spilt inn av Radiohead. Denne innspillingen markerer en debut for Molvær: det er den første coverlåt han noen gang har spilt inn. Molvaer spiller en bemerkelsesverdig myk og øm trompet. Den melodiske og atmosfæriske stemningen gjør denne sangen perfekt for ballade-, kjærlighetssanger- og chill-outplaylister.
Pust dypt og nyt musikken!

LINE UP:
Nils Petter Molvær, trompet
Jo Berger Myhre, bass
Erland Dahlen, slagverk, perc
Sven Persson , lyddesign

Denne kvelden var uten Johan Lindstrøm (gitar, banjo) da han måtte melde avbud.

Jo Berger Myhre er en norsk bassist som har bachelor i utøvende jazz/improvisert musikk fra NMH. Han har jobbet med blant andre Ingrid Olava, Solveig Slettahjell og Hilde Marie Kjersem. Jo Berger Myhre har flere egne prosjekter, mest aktiv er han med trioen Splashgirl som har gitt ut fire album.

Erland Dahlen har spilt på over 160 plater siden midten av 1990-tallet, og har turnert med en imponerende liste over topp-ranking artister i mer enn 30 land, inkludert Madrugada, Xploding Plastix, John Paul Jones, Pantha du Prince og Bell Laboratory, Årabrot, Kaada/Mike Patton, Eivind Aarset på "Sonic Codex", Serena Maneesh, Anja Garbarek, Arve Henriksen, Hanne Hukkelberg og Ane Brun, sammen med mange andre. De siste årene har Erland har vært fast medlem av Nils Petter Molvær Group.

Jo Berger Myhre - Nils Petter Molvær - Erland Dahlen (foto: Tore Pettersen)

Nils Petter Molvær (foto: Tore Pettersen)

Erland Dahlen (foto: Tore Pettersen)

Nils Petter Molvær (foto: Tore Pettersen)

Jo Berger Myhre (foto: Tore Pettersen)

Nils Petter Molvær (foto: Tore Pettersen)

Nils Petter Molvær (foto: Tore Pettersen)

Posted
AuthorHenning Velo
Categories2022