Foto: Tore Pettersen  Det ble en forrykende konsert på Huset 19. august. Prima Vista Social Club er  et  band som på kort tid er blitt en "snakkis" blant arrangører og musikere og har gjort seg bemerket som et heidundrende partyband! Gruppen spilte for fullt hus under Oslo Jazzfestival 2015, og holder sin allerede sagnomsuste julekonsert med diverse gjester på Buckleys hvert år.     Bandet består av Oslos kanskje sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer Svein Erik Martinsen. Prima Vista spiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump ‘n jive, inspirert av den hardtsvingende musikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima, Louie Jordan, Ray Charles og Brian Seltzer som forbilder. Elegant antrukket, men med energi, show og fanfarer.  Det ble en konsert som trakk bra med folk og publikum koste seg musikalsk og fikk god underholdning.     Svein Erik Martinsen - gitar, vokal  Jens Fossum - kontrabass  Torstein Ellingsen - trommer  Erik Eilertsen - trompet  Håvard Fossum - tenorsax  Kristoffer Kompen – trombone

Foto: Tore Pettersen

Det ble en forrykende konsert på Huset 19. august. Prima Vista Social Club er et  band som på kort tid er blitt en "snakkis" blant arrangører og musikere og har gjort seg bemerket som et heidundrende partyband! Gruppen spilte for fullt hus under Oslo Jazzfestival 2015, og holder sin allerede sagnomsuste julekonsert med diverse gjester på Buckleys hvert år.

 

Bandet består av Oslos kanskje sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer Svein Erik Martinsen. Prima Vista spiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump ‘n jive, inspirert av den hardtsvingende musikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima, Louie Jordan, Ray Charles og Brian Seltzer som forbilder. Elegant antrukket, men med energi, show og fanfarer.

Det ble en konsert som trakk bra med folk og publikum koste seg musikalsk og fikk god underholdning.
 

Svein Erik Martinsen - gitar, vokal
Jens Fossum - kontrabass
Torstein Ellingsen - trommer
Erik Eilertsen - trompet
Håvard Fossum - tenorsax
Kristoffer Kompen – trombone

Foto: Tore Pettersen

Foto: Tore Pettersen

Posted
AuthorTore Pettersen

 

På Cafe Oscar busset de inn et helt lass med musikere som ble strålende fornøyd da de fikk ta spillplassen for midtsommer jazzen i øyesyn. Fra Gøteborg fikk vi en helaften i storbandjazzens navn med musikere som tilsamnen danner nordeuropas beste storband. Vi koste oss med skikkelig trøkk, gode låter, flotte soloprestasjoner og endog; godt vær! Tusen takk til Janne Ersons's Monster Big Band.

midtsommer11.jpg
Posted
AuthorTore Pettersen

I går fredag, fikk vi endelig besøk av Knut Reiersrud med band igjen. Dette ble en helaften fylt med overraskelser og godbiter fra Reiersrud sitt mangeårige og varierte turnéprogram og konsertliv. Selv om Knut Reiersrud for mange er assosiert med blues, vikler han inn mange stilarter som også gjør konsertene hans spennende uforutsigbare og dynamiske. Reiersrud er også vant til å konsertere alene og har dermed god kontakt med publikum og gir en god dose av seg selv gjennom humor og rare små historier. Fra det helt stille og rolige enmanns akustiske oppsett med kun gitar eller munnspill, til det helt vanvittige elektriske kjør og driv med fullt band. Vi som var tilstede fikk en helaftens reise med herlige musikalske og verbale krumspring.

Knut Reiersrud-gitar, Nikolai Eilertsen-bass, Audun Erlien-tangenter, Andreas Bye-trommer.

Foto: Tore Pettersen

Posted
AuthorTore Pettersen
Categories2016

Kristina "Kicki" Gidefeldt Olsen-vokal, tekstgjendiktning, Bjørn Olsen-piano/keyboards, Asbjørn Olsen-kontrabass/ el-bass, Svein Børge Haugberg-div saksofoner/ fløyte, Mats Ellingsen-trommer/ perkusjon/ samplinger.

Posted
AuthorTore Pettersen
Categories2015